Nieuwe gitaardocent

Menno Bonnema wsVanaf dinsdag 12 december start Menno Bonnema, de nieuwe gitaardocent elektrisch gitaar, met zijn lessen op de Muziekschool. Hij staat bekend als een allrounder die thuis is in zeer uiteenlopende muziekstijlen. Naast het bespelen van de elektrische gitaar is hij ook nog actief als bassist. Wil je ook graag gitaarles? Meld je dan aan voor een proefles.

Menno studeerde aan het Conservatorium Groningen en deed vervolgstudie aan het Artez Conservatorium in Zwolle en Arnhem. Daarnaast heeft hij een jarenlange ervaring in het live circuit en speelde in bekende zalen zoals 013 in Tilburg, Het Paard in Den Haag en de Melkweg in Amsterdam.

In 2010 schreef hij een arrangement voor 40 gitaristen in het kader van de Jimi Hendrix Memorial, het werd uitgevoerd met Eef Albers en Lex Bolderdijk als solisten tijdens de Guitar Night in de Harmonie te Leeuwarden.

Recentelijk in 2017 werkte hij samen met de -helaas in mei overleden- gitarist/zanger Dirk Stelder aan de CD 'Neer’. Dirk Stelder stond ooit aan de wieg van de bekende band 'de Dijk’.

Naast het spelen is de overdracht van zijn kennis altijd een belangrijk onderdeel voor Menno geweest, hij werkt dan ook al meer dan 17 jaar bij verschillende muziekscholen in het Noorden als docent elektrisch gitaar en basgitaar.

Of je nu beginner bent of gevorderde, jong of oud, het maakt niet uit. Iedereen is van harte welkom bij de gitaarlessen van Menno. Hij is in staat om maatwerk te leveren waarbij er rekening gehouden wordt met de wensen en het niveau van de leerling. Zelf zegt hij er over: "Ondanks het feit dat ik al jarenlang lesgeef en enorm veel ervaring heb opgedaan, leer ik iedere dag nog nieuwe dingen en geniet ik van het enthousiasme en speelplezier van mijn leerlingen, muziek is een vriend voor het leven en houdt je jong”.

 fb logo small

Agenda

Kerstfeest AMV-leerlingen
13 december 2017
Diverse groepen
Locatie: Muziekschool
Aanvang: 15.30 uur

Kerstconcert Muziekschool
15 december 2017
Locatie: Verbeelding
Aanvang: 19.30 uur

 

 

Quote

Fantastisch die AMV lessen. De kinderen genieten er echt van!

Docent basisschool

popschool

Bij onze Popschool kun je lessen volgen voor elektrische gitaar, basgitaar, toetsen, drums en natuurlijk zang.
Naast individuele lessen zijn er ook popworkshops waarin je samen met andere leerlingen een bandje vormt.

mms 250x250
Ga naar boven