Slotconcert Muziekschool 2018

In het volledig bezette Theater “De Kluit” vond zaterdag 16 juni het traditionele slotconcert van Muziekschool Zeewolde plaats, met deze keer speciale aandacht voor Latin muziek.

Met het accent op veel samenspel, vaak in verrassende uitdagende combinaties wist de muziekschool zich sterk te profileren. Het publiek heeft zich dan ook prima vermaakt bij deze afwisselende show van hoog niveau.

De avond begon met een flitsende slagwerk improvisatie van Tom Schriever en Jochem van Wijk. Hierna nam Merel Leijen de presentatie ter hand en klonk het nostalgisch Long Ago van Bayley door 4 fluwelige fluiten. Hierna klonk het betoverende “Agua de Beber” in de verrassende bezetting van harp (Suzanne van Huizen) cello (Marleen Pereira) drums (Max van Baalen) en keyboard, prachtig van klank. Judith van der Meulen vermaakte het publiek met de bekende ragtime The Entertainer en het Ierse Chasing Cars. Hierna was het de beurt aan Lydia de Lijster die eerst met Floor Kruidhof aan de piano een eerbetoon speelde aan de onlangs overleden Tim Bergling (Avicii) en daarna met Fleur ter Heerdt het overbekende (ook vanwege het aanstekelijke dansje) Swish Wish van Katy Perry speelde, gevolgd door 4 geweldig improviserende harpen op de “Watermelon Man” van H. Hancock. De trompettisten speelden 3 trio’s met heldere koperklanken en Coen van Baalen speelde speciaal voor vaderdag de Song for my Father op piano.

Na de pauze waren nog vele diverse optredens te horen waaronder “It don’t Mean a Thing” met een swingend klarinetduo, “one note Samba” met close harmony fluit trio, aangevuld met diverse zang optredens; “The A Team” met Isa de Vries, “Sweet Goodbyes” en “Part of my World” met Julia Hulskes. De avond werd afgesloten met 3 werken voor grotere bezetting; Een wervelende Mas Que Nada (Sergio Mendes) met uitgebreide blazersbezetting (12) en ritme sectie, Drops of Jupiter (Train) en Treasure (Bruno Mars) beide laatste nummer met zang van Julia Hulskes, die hier een duidelijk visitekaartje af heeft gegeven voor een toekomstige carrière. Na het dankwoord van de voorzitter met speciale aandacht voor presentatrice en organisatoren, was een toegift onontkoombaar!

KLIK HIER voor een prachtig fotoverslag, gemaakt door Jozua Dieleman

 fb logo small

Agenda

Open Dag Muziekschool
Zaterdag 11 mei 2019
Kerkplein 18
10.00 - 14.00 uur

Slotconcert Muziekschool
Zaterdag 6 juli 2019
Theater De Kluit
Aanvang: 19.30 uur

 

Quote

Fantastisch die AMV lessen. De kinderen genieten er echt van!

Docent basisschool

popschool

Bij onze Popschool kun je lessen volgen voor elektrische gitaar, basgitaar, toetsen, drums en natuurlijk zang.
Naast individuele lessen zijn er ook popworkshops waarin je samen met andere leerlingen een bandje vormt.

mms 250x250
Ga naar boven