Muziekschool in concert

foto slotconcert 2015Gitaar, viool, saxofoon, fluit, klarinet, drums en zelfs een compleet symfonieorkest! Zaterdagavond 13 juni 2015 zat Theater De Kluit weer vol met publiek dat kwam luisteren naar het jaarlijkse concert van De Muziekschool.

De avond werd geopend door een aantal drumleerlingen met Crazy House.
Daarna volgde een gevarieerd programma met klassieke stukken, zoals het bekende Canon in D van Pachelbel door violisten en piano en het swingende, op saxofoon en klarinet gespeelde ‘A Swinging Safari’. Het prachtige La Primavera van Vivaldi werd uitgevoerd door violen, dwarsfluiten en begeleid door piano en clavecimbel. Nadat de gitaarversterker bij Pirates of the Caribbean op vol vermogen was gezet werd het eerste deel van het programma afgesloten met ‘Cold Ducktime’, gespeeld door 4 docenten van de Muziekschool.

Na de pauze werd het podium vrijgemaakt voor het Symfonische Ensemble Zeewolde (SEZ). Voor de tweede keer was dit orkest aanwezig tijdens het slotconcert, deze keer met een nog grotere bezetting waardoor het podium bijna te klein was. Het SEZ oefent in De Muziekschool en veel leerlingen kunnen ervaren hoe leuk het is om in een echt orkest te spelen.
Het SEZ speelde verschillende nummers, waaronder het bekende Hallelujah van Händel en Adiemus van Jenkins.

Tussen de nummers van het SEZ door konden ook de leerlingen op gitaar en dwarsfluit laten horen wat zij dit jaar hadden geleerd. Het prachtige nummer van Claudia de Breij, ‘Mag ik dan bij jou’ werd gespeeld op piano en gezongen door de 12-jarige Fabienne. Het programma werd afgesloten door het ensemble met Minnie the Moocher en Last Minute Latin. Het was een bijzondere avond waarin muziek liefhebbend Zeewolde kon genieten van een zeer gevarieerd aanbod van muzikale stijlen en instrumenten.

 fb logo small

Agenda

Open Dag Muziekschool
Zaterdag 11 mei 2019
Kerkplein 18
10.00 - 14.00 uur

Slotconcert Muziekschool
Zaterdag 6 juli 2019
Theater De Kluit
Aanvang: 19.30 uur

 

Quote

Fantastisch die AMV lessen. De kinderen genieten er echt van!

Docent basisschool

popschool

Bij onze Popschool kun je lessen volgen voor elektrische gitaar, basgitaar, toetsen, drums en natuurlijk zang.
Naast individuele lessen zijn er ook popworkshops waarin je samen met andere leerlingen een bandje vormt.

mms 250x250
Ga naar boven