Isabelle Gouder de Beauregard

Isabelle

Isabelle Gouder de
Beauregard

Celloles

Opleiding:
Isabelle werd al op jonge leeftijd toegelaten tot de vooropleiding van het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Ze studeerde vanaf 2006 in Amsterdam aan het conservatorium bij Jeroen den Herder en Quirine Viersen. Zij onderbrak haar Bachelor studie om een jaar les te nemen bij Christoph Richter aan de Folkwang Hochschule te Essen. In 2014 sloot zij haar studie af bij Jeroen Reuling en behaalde succesvol haar Master diploma (MMus). 

Isabelle volgde tijdens haar studie orkestspellessen bij Daniël Esser (cellist Concertgebouworkest), René Berman (solocellist Het Gelders Orkest) en Inge Grevink (plaatsvervangend solocelliste Het Gelders Orkest).

Andere activiteiten:
Isabelle heeft in het verleden in veel verschillende jeugd en studentenorkesten gespeeld. Tegenwoordig remplaceert ze regelmatig in zowel Het Gelders Orkest als Het Orkest van het Oosten. Daarnaast is ze actief als celliste in concertseries van het Van Wassenaer Consort.
Zij treedt tevens op als kamermusicus in diverse formaties, waaronder als celliste van het Huygens strijkkwartet en als duo samen met pianiste Vesna Dimcevska.
Eveneens is ze actief als medeorganisator van verschillende festivals en concoursen, zoals tijdens het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog, het Britten Concours, Cello Biënnale Amsterdam en International Musicians Seminar Prussia Cove.

Lespraktijk:
Isabelle heeft een eigen lespraktijk in Zwolle. Daarnaast geeft ze celloles aan studenten van de Jong Talent Klas, vooropleiding en Bacheloropleiding van het ArtEZ conservatorium. Enkele van haar leerlingen hebben diverse prijzen gewonnen bij concoursen als het Prinses Christina Concours en het Britten Concours.

Geeft les omdat:
Isabelle geeft les omdat ze zelf ongelooflijk veel heeft geleerd van alle docenten van wie zij les heeft gehad en die waardevolle kennis heel graag wil doorgeven. Daarbij vind zij het heel belangrijk dat zoveel mogelijk mensen en kinderen in contact worden gebracht met muziek want het is een enorme verrijking van het leven en dat wil ze niemand onthouden.

Contact:
emailButton Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel  06-30619399
con info  www.isabelle-cello.nl
Ga naar boven