Tanja Lagerström

lagerstrom

Tanja Lagerström

Algemene Muzikale Vorming
Oriëntatiecursus Keyboard & Gitaar
Muziektheorie

Opleiding:
Tanja heeft gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem van 1985-1991. Haar hoofdvak was schoolmuziek. Bijvakken zang, koordirectie, piano, saxofoon. Ze is afgestudeerd met een 1e graads bevoegdheid Schoolmuziek. Van 2001-2003 volgde ze de opleiding SPW als aanvulling op haar docentenbevoegdheid, om breder gekwalificeerd te zijn.

Andere activiteiten:
Tanja speelt gitaar en zingt in verschillende settings. Ze leidt samen met haar man een band en koor. Met deze band hebben Eric & Tanja Lagerström twee CD's uitgebracht. Ze hebben elke week optredens of concerten ergens in nederland en ook buiten nederland. Ook heeft zij al vele jaren ervaring met het geven van muziekles op diverse scholen en dirigeerde diverse koren. De laatste jaren werkt Tanja verder freelance op diverse gebieden: songwriter, tekstschrijver/vertaler, vocal coach, dirigent.

Geeft les omdat:
“Werken met kinderen is ontzettend leuk, ook al houd ik ook van lesgeven aan volwassenen. Kinderen zijn nog zo open en ontvankelijk en spontaan, daar geniet ik elke keer weer van. Ook is het prachtig om een sluimerend muzikaal talent te ontdekken en te stimuleren.”

Contact:
emailButton Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 con info 06-11851620
Ga naar boven