Nieuwsbericht

Nieuwe locatie Muziekschool

foto_kofschip

Afgelopen dinsdag is de officiële handtekening gezet onder de huurovereenkomst van de nieuwe locatie voor Muziekschool Zeewolde. Na 25 jaar aan het Kerkplein te hebben gezeten worden vanaf maandag 2 september de AMV-lessen (Algemene Muzikale Vorming) en de instrumentale lessen voortgezet in basisschool ’t Kofschip aan de Corridor 76.

Wij zijn blij dat we hier twee lokalen kunnen inrichten met alle instrumenten. Na de zomervakantie starten we op 11 en 18 september met twee ‘open lessen’ voor alle AMV groepen. We beginnen met de groep AMV-Spelen met muziek voor kinderen uit groep 1 en 2. De kinderen gaan spelenderwijs kennis maken met muziek, liedjes zingen en bewegen op muziek.

Daarna is er een groep AMV-Ontdek muziek voor kinderen vanaf groep 3. Tijdens deze lessen wordt er muziek gemaakt, liedjes gezongen en leren de kinderen noten lezen m.b.v. een klokkenspel. De derde groep is een groep AMV-Muziek atelier voor kinderen van groep 4 en hoger. Deze cursus richt zich op 3 instrumenten, Blaas – Toets – Snaar. Het schooljaar is verdeeld in 3 periodes van ongeveer 13 weken waarin de kinderen les krijgen op een blaasinstrument (blokfluit), toetsinstrument (mini-keyboard) en snaarinstrument (ukelele). Deze instrumenten mogen de kinderen mee naar huis nemen.

De Open Lessen zijn gratis en vrijblijvend. Alle bovengenoemde cursussen duren 40 weken en kosten € 160,= per jaar.

13:30-14:15 uur: AMV – Spelen met muziek 

14:30-15:15 uur: AMV – Ontdek muziek 

15:30-16:15 uur: AMV – Muziek atelier 

Ook zijn er 10-weekse cursussen op keyboard of gitaar. Deze lessen starten ook in september. Kosten € 65,=.

Meer weten over de AMV-lessen of andere vormen van muziekonderwijs? Stuur een mailtje naar info@muziekschoolzeewolde.nl.