Korte oriëntatiecursus

In deze cursus van 10 lessen kun je kennismaken met het keyboard of de gitaar. Je leert de basisvaardigheden en je krijgt het instrument mee naar huis, zodat je ook thuis kunt oefenen. 

Deze oriëntatiecursussen worden bij voldoende deelname 3 keer per jaar georganiseerd. Meld je snel aan, want VOL=VOL. Er kunnen maximaal  6 leerlingen in een groep. Leeftijd: 8 t/m 12 jaar.

Oriëntatiecursus Gitaar

In de oriëntatiecursus maak je kennis met de gitaar. Samen met een aantal andere kinderen leer je de basis beginselen van het spelen op de gitaar. We leren je wat over het notenschrift, je leert een melodie herkennen en je leert een paar korte liedjes spelen. 
Je krijgt natuurlijk een gitaar te leen zodat je thuis goed kunt oefenen.

Oriëntatiecursus Keyboard

In de oriëntatiecursus maak je kennis met het keyboard. Samen met een aantal andere kinderen leer je de basis beginselen van het spelen op een keyboard. We leren je wat over het notenschrift, je leert een melodie herkennen en je leert een paar korte liedjes spelen. 
Je krijgt natuurlijk een keyboard te leen zodat je thuis goed kunt oefenen.

Lessen en tarieven

Lessen
De lestijden (onder voorbehoud):
– Keyboard:  maandag: 15.45 – 16.30 uur
– Gitaar: maandag: 16.45 – 17.30 uur

Bij voldoende deelname start deze cursus eind september.

Tarieven
De kosten voor deze 10 lessen bedragen € 75,=.

Borg
Voor het gebruik van het instrument wordt een borg gevraagd. De borgbedragen zijn voor gitaar € 50,= en keyboard € 100,=. Deze borg wordt terug ontvangen nadat het geleende instrument in goede staat is teruggebracht.

Aanmelden

Vul het onderstaande formulier in om uw kind aan te melden.
Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Op zoek naar instrumentale lessen?

Wij werken samen met Muziekplaza Zeewolde